Om Electi People

Historien bak selskapet

Electi People ble etablert i 2019, som del av Electi Gruppen. Vi sitter i dag på Helsfyr i Oslo, med oppdrag både nasjonalt og internasjonalt.

Vår visjon er å være den foretrukne leverandøren av rekrutteringstjenester for alle bransjer.  Denne visjonen er til for at vi aldri skal slutte å strekke oss etter kunnskap og for å utfolde oss i flere fagområder. Med et bredt satsningsområde vil vårt fokus alltid være å inneha spisskompetanse i bransjene vi jobber med, for å ivareta kvalitet i alle ledd av rekrutteringsprosessen.

Vi liker å se på oss selv som et friskt pust i rekrutterings Norge, da vi er like opptatt av kandidaten som av bedriften. Mange byråer er mest opptatt av å tilfredsstille kundens behov, og det er bra – men når du ikke er like opptatt av kandidaten, mener vi at matchen kan bli bedre mellom arbeidstaker og arbeidsgiver.

For å være den foretrukne leverandør av noe som helst er det menneskene i bedriften som må skinne. Som et hjelpemiddel på veien er vi opptatt av at verdiene i selskapet ikke bare er flotte ord men at de betyr noe for de som jobber med oss, det være kunder eller kandidater.

Vi skal være ærlige, lidenskapelige, folkelige og nyskapende.

Hvis du er lei av å møte på de samme utfordringene i rekrutteringsprosessen, eller ønsker å optimalisere din ansettelsesprosess tar vi gledelig en uforpliktende prat!

Våre verdier

Ærlig

Vi er ærlige ovenfor hverandre og våre kunder, samt kandidaten som søker rådgiving hos Electi People.

Dedikerte

Vi er lidenskapelig opptatt av å skape de beste resultatene for alle involverte parter.

Folkelig

Vi er åpne, inkluderende og ydmyke. Vi møter alle med respekt og skaper trygghet og trivsel gjennom å gi hverandre ansvar og gjensidig tillit.

Innovative

Vi ser alltid etter bedre løsninger for eksisterende utfordringer. Forbedring og optimalisering av alle ledd fører til forandring og vekst. Dette skal komme kundene og kandidater til gode.

Våre ansatte

Enzo Maniscalco

Rekrutteringsleder

Enzo har 5 års utdannelse fra både Norge og Australia, med en bachelor i HR- og Personalledelse, og fagbrev i reklame- og merkevarekommunikasjon. Tidligere har Enzo hatt stillinger med ansvar for både reklame, sosiale medier, rekruttering og personalledelse i flere internasjonale selskaper.

Molly Undall

Junior rekrutteringsrådgiver

Molly har en utdannelse fra USA, hvor hun gikk et bachelorstudie innen kommunikasjon.
Etter endt studier jobbet hun først med salg og kommunikasjon,hvor hun leverte gode resultater i et internasjonalt salg og reklameselskap i flere år,
før hun i senere tid har jobbet med rekruttering mot salg og markedsføring- både internt og eksternt.

Daniel Finnebråten

Salgsdirektør

Daniel er partner i vårt søsterselskap, Electi Businesspartner og bistår som salgsdirektør hos Electi people. Dersom du ønsker å komme i kontakt med oss angående samarbeid på direkte rekruttering eller bemanningstjenester vil Daniel gledelig bistå deg

Er du på utkikk etter drømmejobben eller ønsker å høre mer om våre tjenester?